HET IS EEN GOE WEEKEND GEWEEST !!

september 16, 2019 Paul G Tochtverslagen

vrijdag 6 september 2019 vertrokken we met 61 bavostappers richting Mettendorf met een stralende zon. We zijn ook teruggekomen  met een stralende zon, maar daar tussenin probeerde de regen ons goede wandelhumeur te ondermijnen.

Maar niemand heeft zich dat aangetrokken, integendeel zelfs. Een goei warm douchke of een duik in het zwembad en ge waart terug ne goeie.

We hebben genoten van de tochten die uitgestippeld werden door onze Rik en Ludo. Danke Rik en Ludo, het was goed, zeer goed zelfs!!

Ook het hotel was super. We hadden het hotel voor ons alleen (maar goed ook, de bavostappers zijn zeer sociaal en goedlachs en dus, nogal veel …… ik denk dat we soms wel de geluidsmuur doorbroken hebben). Het eten was lekker en meer dan genoeg.

En dan was er nog de droedelwedstrijd. 25 droedels vroegen om opgelost te worden! Het was echt geen gemakkelijke wedstrijd. Dikke proficiat voor iedereen. De uiteindelijke winnaars waren Jan Ermgodts, Vera Aerts en Yvonne van Eynde. Ik doe mijn petje af voor jullie.

Lieve, vrolijke Bavostappers, ik heb genoten van dit wandelweekend in Mettendorf. De kameraadschap, de behulpzaamheid, de vrolijkheid …… het spatte eraf.

En daarom zeg ik “ HET IS EEN GOE WEEKEND GEWEEST !!!”

Dank je daarvoor

Mia

Comments are currently closed.


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/