Algemene voorwaarden tot lidmaatschap van Wandelclub De Bavostappers Zittaart vzw

Zoals u kan lezen in onze PRIVACYVERKLARING op deze website onder de rubriek ‘Nog dit’, zijn wij als bestuur verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens en zullen we er alles aan doen om deze zo goed mogelijk te beschermen.

Wij hebben deze gegevens nodig voor een goede werking van de club. Het gaat hierbij om Naam, voornaam, adres, telefoonnummer en/of gsm-nummer en eventueel uw e-mailadres
Waarvoor we ze precies gebruiken, vindt u ook terug in de privacyverklaring.

Jaarlijks organiseren wij vier wandeltochten; u vindt ze terug in het jaarprogramma dat u op deze website kan raadplegen.
Wie zich kandidaat stelt om mee te werken aan onze wandeltochten, wordt hierover per mail of per brief geïnformeerd.
Daarnaast kan u als lid deelnemen aan verschillende clubactiviteiten, zoals busuitstappen, gratis tochten, Scherpenheuveltocht en wandelvakantie of wandelweekend. Meer informatie hierover vindt u in het jaarprogramma elders op deze website.

Lid zijn van onze wandelclub verplicht u tot niets. Niemand zal worden verplicht om mee te helpen op de eigen tochten die wij elk jaar organiseren. Wel gaan wij ervan uit dat ieder lid geregeld aan één of andere activiteit zal willen deelnemen en onze club zal willen vertegenwoordigen bij de andere wandelclubs.

Soms worden van deze activiteiten verslagen gemaakt die kunnen gepubliceerd worden in ons ledenblad, het Wandelkrantje, en ook op onze website, www.bavostappers.be.

Verder wensen wij ook graag foto’s te nemen tijdens deze voormelde activiteiten waarbij leden van onze wandelclub mogelijk duidelijk te zien zullen zijn.

Deze foto’s kunnen gepubliceerd worden in ons ledenblad of eventueel zichtbaar zijn op onze website. Ook tijdens onze jaarlijkse clubdag ‘De Dag van de Bavostapper’ kunnen onze leden getoond worden op een fotomontage van de activiteiten van de voorbije jaren.

Wij willen u, als lid van Wandelclub De Bavostappers Zittaart vzw, uitnodigen zich akkoord te verklaren met deze algemene voorwaarden.

 


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/