Wandelweekend Delden 2018 – 31 aug -02 sept

Volgend jaar hebben we voor een wat vlakkere omgeving gekozen. Dan verblijven we een weekendje in het Nederlands-Limburgse Delden en meer bepaald in Hotel Wapen van Delden.

Delden maakt sinds 2010 deel uit van de gemeente Peel en Maas. Hengelo is niet veraf. Het stadje ligt op hoge zandgrond. De grond is in gebruik voor landbouw, maar in het zuidoosten ligt het Boekerderbos, voornamelijk naaldbos op voormalige heide en stuifzand. In het noorden loopt de Kwistbeek in oostelijke richting.

Delden wordt bijna helemaal omgeven door het mooie landgoed Twickel. In en rond het middeleeuwse stadje is veel natuur in de vorm van bos, heide en fraaie, typische Twentse landerijen. Je vindt hier de rust en ruimte om heerlijk te wandelen en fietsen. Door de centrale ligging is Stad Delden een ideale uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietstochten door Twente. Delden beschikt over ruim 100 historische, monumentale gebouwen en monumenten. Er zijn diverse musea, kunstgalerijen en veel leuke en interessante bezienswaardigheden. Ook de vele eetgelegenheden en gezellige terrasjes in en om Delden bieden voor ieder wat wils.

Praktisch

Vertrek:    vrijdag 31 augustus 2018 om 9u aan de kerk in
Meerhout-Zittaart

Terugreis: zondag 2 september om 16u

Kostprijs:

150 € per persoon in een tweepersoonskamer
190 € per persoon in een eenpersoonskamer

Wat krijgt u hiervoor?

  • Verplaatsing met de bus
  • 2 x overnachting
    2 x uitgebreid ontbijtbuffet
    2 x driegangendiner van de chef
    2 x lunchpakket
  • overdekt verwarmd zwembad

Het hotel beschikt over 32 tweepersoonskamers en 6 eenpersoonskamers.

Bij inschrijving wordt een voorschot van 50 Euro per persoon gevraagd.