UITPAS

Onze wandelclub heeft besloten om een samenwerkingsovereenkomst met UITPAS Kempen, lokaal bestuur Meerhout, te sluiten.

Wat is UITPAS? UITPAS is een spaar- en voordeelprogramma voor het brede publiek dat deelneemt aan het publieke vrijetijdsleven in Vlaanderen en Brussel. Met UITPAS kan een pashouder punten sparen en omruilen voor voordelen. Mensen in armoede hebben recht op een speciale korting, het kansentarief. Op termijn zal UITPAS nog diverse andere functies integreren.

Concreet wilt dat zeggen: De uitpas is een spaarkaart. Telkens je deelneemt aan een UITPAS-activiteit, spaar je punten. Bij onze club wil dat zeggen dat telkens als je deelneemt aan een een activiteit van de Bavostappers (wandeltocht-busreis-ledenfeest-….,) je een punt kan sparen.

De uitpas is ook een voordeelkaart. Je ruilt je punten in voor extra voordelen. Dat kan in alle UITPAS-steden en -gemeenten.

De uitpas is persoonlijk en onbeperkt geldig. Je betaalt 5 euro per persoon en je kan er een kopen voor elk gezinslid vanaf drie jaar.

Voor personen in kansarmoede is deze UITPAS ook een kortingskaart. Ze wordt jaarlijks geëvalueerd en is normaal gezien voor deze persoon of zijn/haar gezin gratis.

Meer info? https://www.meerhout.be/UITPAS

Gelieve ons een seintje te geven als je al een UITPAS hebt of als je van plan bent er een aan te kopen.


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/