Steps on fire

wandeltocht t.v.v. Help Brandwonden Kids
5e editie – zaterdag 23 november 2019

Dit jaar organiseren we voor de 5e keer Steps On Fire, een benefietwandeling van Antwerpen-Centraal naar Mol-Millegem.   De bedoeling van het evenement is om al wandelend ons steentje bij te dragen aan het goede doel. Alle opbrengsten gaan naar VZW Help Brandwonden Kids (http://www.helpbrandwondenkids.be/).

Deze organisatie zet zich al meer dan 10 jaar in voor kinderen met brandwonden. Vorig jaar konden we maar liefst € 19.856,28 wegschenken.
Dit jaar zouden we graag over de magische grens van € 20.000 gaan.
 
De route voert langs spoorlijn 15 met als voordeel dat er aan elk station onderweg kan gestart of gestopt worden.
Het is zelfs mogelijk om enkele stations over te slaan en verder opnieuw aan te sluiten. Zo is deze tocht voor iedereen toegankelijk en een haalbare uitdaging.

T.o.v. onze vorige edities hebben we enkele wijzigingen aan het parcours aangebracht zodat we hopen de toch mooier en veiliger te maken. Daarnaast zullen we niet meer aankomen in de tent op de voetbalpleinen van Mol-Millegem maar in een gezellige zaal van het Sjb College te Mol.
Dit heeft als enig klein nadeel dat de tocht nu 63 kilometer bedraagt in plaats van 60

Inschrijven kan via volgende link: https://www.ticketkantoor.nl/shop/stepsonfire. (Er worden maximum 1000 tickets verkocht)

Het Steps On Fire Team