Ongevalsformulieren Wandelsport Vlaanderen vzw

Iedereen heeft in het verleden al een set van drie bladzijden gekregen om te gebruiken bij een ongeval. Gebeurt dit ongeval tijdens een georganiseerde wandeling, dan zal de organiserende club een dergelijk formulier invullen. Thuis ga je er dan mee naar de dokter om de laatste blz., het geneeskundig getuigschrift, te laten invullen.

Vanaf nu bestaat ook een dergelijk ongevalsformulier met een Duits of Engels geneeskundig getuigschrift. Dat is steeds handig als je in het buitenland op reis bent. De arts kan zo’n getuigschrift dan makkelijker invullen.

Niet iedere Bavostapper zal dit getuigschrift in het Engels of Duits nodig hebben, daarom gaan we dat ook niet afdrukken voor iedereen.
Wie erin geïnteresseerd is, kan dit op de Dag van de Bavostapper verkrijgen. Kan je zelf niet aanwezig zijn, laat het dan meenemen door iemand anders of vraag ernaar op één van onze tochten.

Het is niet mogelijk dit via de post te verzenden.
Wie geen ongevalsformulier meer heeft, kan dat op de Dag van de Bavostapper verkrijgen of downloaden met onderstaande links.

Het is vooral nuttig dergelijk formulier mee te hebben als je gaat wandelen, wanneer je op weg naar de wandeling of naar huis een ongeval meemaakt.

Download de ongevalsaangifteformulieren met onderstaande links:

Ongevalsaangifte – Nederlands 

Ongevalsaangifte – Engels medisch attest

Ongevalsaangifte – Duits medisch attest


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/